ذوالفقار یزدان در گفتگو با بنا به گزارش سایت چاپ مقاله isi ، با اشاره به پرداخت وام ویژه دکتری در سال تحصیلی جدید گفت: در سال تحصیلی جدید نیز وام ویژه دکتری طبق روال گذشته پرداخت انجام می گیرد.
وی درباره افزایش مبلغ وام ویژه دکتری افزود: مبلغی که به عنوان وام ویژه دکتری ارائه انجام می گیرد همان بوده و تغییری نکرده است منتهی در سال جدید سعی کرده ایم منابع بهتری را برای وام ویژه دکتری پیش بینی کنیم تا دانشجویان بیشتری را پوشش دهیم.
یزدان افزود: وام ویژه دکتری به منظور حمایت مالی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در جهت انطباق با نیازهای اساسی کشور، گسترش نهضت تولید علم، حل علمی مشکلات کشور، تقویت و تسهیل حضور و تلاش تماموقت دانشجویان دکتری در دانشگاه ها، پرداخت میشود.
، مبلغ وام برای تمام دانشجویان ماهیانه حدود ۷ میلیون ریال است که پرداخت آن به صورت هر سه ماه یک بار به مبلغ ۲۱ میلیون ریال صورت میگیرد.
اخیرا رئیس سازمان امور دانشجویان نیز اعلام کرد: اعتبارات وام ویژه دانشجویان دکتری در حال حاضر به دو برابر افزایش یافته است.